#186216
Anonym

Nu har jeg læst alle indlæg, siden jeg lagde mit ind i sidste uge.

Og jeg stiller mig virkelig det spørgsmål: Hvordan i alverden er det muligt, at dømme folk som du gør (TEST) uden at vide noget som helst om den person du besudler. Dette er desværre en af menneskenes mindre flaterende egenskaber, og du er åbenbart en af slagsen.

Det hjælper ikke at svine eller nedgøre andre mennesker udfra hvad deres gæld er. Du ved ikke hvordan gælden er opstået, hvilke skæbner der ligger bag de historier du hører, så “stik piben ind” som VPTURBO skrev til dig.

Renten er steget og steget, på trods af at Nationalbanken har sænket deres til en historisk lav rente. Denne rente gør det billigere for bankerne at låne penge. Fair nok. Men samtidigt med dette har bankerne hævet renten voldsomt på udlån. Er det reelt eller er der tale om grådighed? Det skal man vist ikke have en PHD-grad for at lure!!!

Jeg råder ALLE til at se PENGEMAGASINET den 5. september på DR. Her har de lavet et program om netop dette emne. Så til alle som stadig synes at det der foregår er rigtigt, så se programmet.