#186128
test

Vbturbo
De spørgsmål har jeg allerede svaret på mange gange. Du kan ikke undgå at det er den der låner penge ud der bestemmer hvad pantet er værd indtil det bliver så groft at loven eller god skik i branchen overtrædes.

Fra bidrgssatser på obligationsret lån til kvik lån er det blevet dyre at låne. Branchen har tabt penge og rente marginalen var nok ogå kommet for langt ned.

Hvis du virkelig kan dokument at det er åger kan du politi anmelde. Det er en strafferetlsig forseelse. Problemet er nok snare om jeg har forsøgt at opklare dig flere gange at det ikke er åger og hverken åbenlyst eller groft.

Er vi ikke et eller andet sted tilbage til det personlige ansvar? Låner vi op til et budget til to intægter med bonus og over arbejde eller og til en indtægt og en på dagpenge? Det sidste er et råd fra det som du vt vbturbo jo mener er uden for vores historiske tidsramme, men det er grunden til at næsten er gældfri. Jeg har altid set en stor fare i at låne da det jo nettop ville gøre mig afhængi af rentefrdragsretten og de hysteriske børser og grådige banker. Ja jeg var kommunist en gang og har stemt på vs.