#186036
test

Ikke helt rigtigt grafen viser gennemsnitstente og her fra forummet ved vi at på trodse af påstanden exorbitante renter kan almindelig forbrugsgæld stadig financières fra ca 10 procent så hvad gennemsnittet er i dag ud fra samme undersøgelse jeg linket til er spørgsmålet. Hvis vi f.eks antager at springet fra gennemsnittet renten er plus minus 5 pct point ser det lidt anderledes ud.

Såvidt jeg kan se på andre tabeller opgør national banken gennemsnits rente på forbrugsgæld til ca 8%, men jeg er lidt i tvivl omdeles metode og hvor meget tid jeg gider at bruge på det. Nej 1985 er ikke længe siden.

Dels har banken jo ikke megen glæde af rentefradraget og jeres kretik går vel på bankens rente marginal hvor dokumentet vel også burde gi stof til efter tanke.

Altså i bør bestemme jer til hvad i vil brokke jer over: at rentefradragsretten og inflation gør at pålydende rente er tæt som aldrig før at være realrenten eller om banker vil tjene for meget e.g. Rente marginalen.

For du mener vel ikke at danske bank tjener eller og styre rentefradragsretten eller og inflationen?

Når det så er sagt må gp bestemme sig til om han vil kritisere danske for at tjene forlidt til han som aktionnær som nå han f.eks. Brokker sig over at jeg betaler for lidt i rente eller at han vil brokke sig som kunde over at de tjener for meget på ham.