#186032
Anonym

Ja tak i lige måde du!

Nej, hvis man lægger mærke til det, så forholder du dig aldrig direkte til kernen i de spørgsmålet eller kritikpunkter der rejses. I stedet provokerer du med forskellige former for afsporinger af debatten og får det hele drejet over på et helt og aldeles irrelevant quicklån til ÅOP 0,0% og restgæld 3.000 kr.

Det er super dårlig debatstil hr. boligkonsulent og ægtefælle til en banksælger. Og det er præcist det, der har kørt tonen derop, hvor den er nu, og desværre formentlig forbliver. Men jeg skal da gerne fremadrettet titulere dig ud fra de titler du har tilkendegivet her: (boligkonsulent og ægtefælle til en banksælger).

Men svar mig lige direkte på det her spørgsmål.

Hvis man skal analyse risikotagningen i den finansielle sektor og de ting der førte til den påståede kredit- og boligboble.

Vi du så mene man får det mest objektive svar fra eksempelvis kredit og kapitalmarkedsforskere som Anders Grosen eller Finn Østrup (henholdsvis Århus Universitet og CBS) eller vil du mene man får det mest oprigtige billede ved at spørge repræsentanter fra sektoren som Steen Bocian eller Helge J. Pedersen (henholdsvis Danske Bank og Nordea).

Min pointe er, at det naturligvis må være legitimt at stille spørgsmål til de bevæggrunde en boligkonsulent og pårørende til en banksælger kan have for at udtale sig, som han gør.