#185914
test

sjovt at man pludselig er en loyal dansk banke kunde. i min små 35 år på bank markedet har jeg haft 8 banker og tre realkredit insituter.

faktisk holdt jeg mig væk fra danske bank i mere ind 20 år fra jeg var kunde ved dem første gang.

at jeg er dansk bank kunde idag har slet og ret noget at gøre med deres tilbud til mig. Hæver de tillæget på mit lån vil jeg seriøst overveje alternativer.

men som sagt er deres 24/7 produkt ganske godt og jeg har også oplevet deres rådigning som ærlig både da jeg ikke valgte dem til bolig finaciering da jeg købt det hus jeg sider i nu og da jeg så aligevel kom retur til dem her sidst.

Så bare fordig jeg påpeger mangler på argumenter mod danske bank betyder det IKKE at jeg her en loyal kunde ej eller at jeg mener dansek bank er det rigtige valg for alle kunder.

Gad vide om i ville brokke jer på sammen måde hvis der ikke var det her rente spænd mellem bolig lån og forbrugsgæld? I min tid har vi set renter på forbrugsgæld der er helt anderledes ind de billige lån på 7,25% og 10% i brokker jer over idag. Ved at ha al den gæld har i gjort jeres afhængige af bankerne i en grad som jeg slet ikke forstå i tør.

Men i har nok ikke inkl GP i virkelighede forstået at i har lavet en aftale om variable rente. Og det passer jo godt sammen med undersøgelser i branchen om at folk rent faktisk ikke forstå den rådgivning de modtager om at der jo f.eks. er en risiko ved et euro lån

så vturbo ja jeg er nok en helt anden art ind dig. I stedet for at råbe og skrige om andres ansvar tager jeg selv ansvar. I stedet kaste mig ud i håbløs gæld og lave kvik lån spare jeg op til det jeg køber og jeg slynger ikke rundt med grundløse påstand.