#185854
test

Så at de hæver din 100% variabel rente gp er et utilgiveligt løfte brud der gør dianske bank til en utroværdig bank med moralske problemer og åger renter. Det var viste fra 7,25 til 8,25 ikke.

At danske bank ikke løber fra deres aftale om et fast tillæg plus renten på indskudsbeviser er så også et problem fordi du mener at andre kunder betaler for de aftaler danske bank har indgået der er lavere ind et eller andet niveau. At danske bank f.eks. Til mig fuldstændigt uden pres har tilbudt mig lånet har jeg meget svært ved at få til at passe med at de taber penge på det. De har et pant i mit hus der er ca 4gange større ind lånet. Det går så vidt jeg ved På deres balance efter som det er Sdo obligationer.

Slutteligt anklager du så samfundet for at ha lån penge til danske bank alt for billigt så de jo burde være tvunget til at hente enu flere penge hos dig.

Gad vide om jeg er den eneste der synes kæden springer af her et eller andet sted. At jeg synes faktisk at folk der står i den situation at de skal vælge bank har behov for at vide hvad du bygger din voldsomme kretik af danske bank på.

Fakta er at alle banke inkl danske bank har været nød til på grund af krisen at se kritisk på deres udlån, eller som man siger nu regner det så de tager paraplyerne retur. Det har ført til en stamme kurs især over for dem men stor gæld i forhold til indtægt og aktiver.

Det er naturligvist skidt for dem der er kommet i klemme men ikke noget der begrænser sig til danske bank.

Fakta er stadig at ved et bank skift har det stor betydning til hvilken rente og vilkår man kan få sin gæld dækket ind. Her er det langt fra sikkert at danske bank er de bedste og det vil altid for den inkelte være godt at overveje orskellige låne type og hente tilbud hjem.

Historier om rente stigninger kan findes fra sweedbank over Nordea til jyskebank kort sagt i hele sektoren.

men ser man på kerne ydelserne som 24/7 er det et ganske udmærket produkt.