#185826
Anonym

BANGEE

Du taler her om folk, som har levet over evne og reddet med bølgen af grådighed. Jeg taler om helt almindelige mennesker, som lever efter evne og som prøver at få enderne til at mødes. Ikke dem, som har belånt huse og købt dyre biler, for at det udadtil skal se ud som de er ved muffen.

Jeg taler om ganske almindelige lønmodtagere, som har været uheldige, mistet arbejde, mistet penge på salg af bolig eller som i bund og grund bare ikke har set komme, at renten konstant vil stige så de til sidst ender op med at betale deres gæld 2 til 3 gange.
Hvem er så skyld i at ganske almindelige mennesker med ganske almindelige indtægter, kan ende op med at blive dårlige betalere, fordi ens bank grådigt vil hive tabte investeringer ind på “manden på gulvet”. Det er ikke rimeligt.

Og det er ikke rimeligt at skære alle over en kam og sige, at man måtte have forudset at en bank pludselig -på trods af nationalbankens rente – hæver renterne, så det rentespænd du skrev under på i sin, ikke længere er gældende. Hvis det ikke er bondefangeri, så ved jeg det ikke!!!!

Jeg synes det er ok, at have en holdning, men det er også vigtigt at forholde sig objektivt til hvert enkelt tilfælde og ikke blot råbe op om, at folk selv har et medansvar. Folk tager nemlig et ansvar, idet de skriver under på et lån. Men kan man tage et ansvar når lånevilkårerne ændrer sig uden at have den ringeste mulighed for at sige fra, søge væk, forhandle bedre vilkår eller overhovedet ane, at lånevilkårerne ændrer sig? Nej vel. Hvor ligger ansvaret så også???