#185776
Bangee

Skal vi nu have endnu en enøjet historie om de onde, umenneskelige og grådige banker der snyder og bedrager folk ?

Ikke at det ikke er ok at sætte fokus på det og at det i nogle tilfælde også er rigtigt, savner bare at det også bliver set fra bankens side.

Ingen tvivl om at bankerne lavede for mange usiker udlån, meeeen det var altså også kunderne selv der efterspurgte dem. Og fik man nej i sin egen bank, så var man ikke bleg for at skifte bank til nogen der så sagde ja (sandsynligvis fordi de ikke havde samme historik på kunderne som den tidligere bank). Så ud fra der er det ufair at give bankerne hele skylden.

Nu har bankerne så strammet og opfylder efter bedste evne de nye krav der er kommet, hvilket så betyder at mange folk pludselig ikke kan så de usiker lån de tidlige kunne, og så er bankerne igen onde.

Endivere har bankerne som følge af ændret lovgivning fået mange nye udgifter til administration, funding osv. og ingen virksomheder kan bare acceptere en sådan omkostningsstigning, uden samtidig at at gøre noget ved indtjeningen.

Derfor er prisen steget på mange produkter, samtidig med at der er blevet fyret mange medarbejder, og de resterende skal løbe hurtigere for at nå de samme opgaver. Dermed også ringere service til kunderne.

Der er flere sider af denne sag, og jeg synes det er trist at det altid KUN er bankens skyld.