#185724
Anonym

Danske Bank skal nok overleve under en eller anden form, men langsigtet kommer de dårligere ud af krisen end de ellers ville have gjort, hvis de havde haft lidt mere is i maven til at satse på de langsigtede kunderelationer.

Personligt tror jeg Danske Bank undervurderer de langsigtede skadevirkninger af den hårde fremfærd i Danmark. Tabet af gode kunder på lang sigt kan blive større end de tror. Især hvis vi kommer til at det samme kundemigrationsmønster som i England, så kommer det til at gøre ondt.

De kunder, der ligenu i hobetal flygter overtil især de svenske banker – Handelsbanken, Nordea og Swedbank, vinder man ikke let tilbage.

De kunder, der måske lige nu sidder med et forbrugslån efter et boligsalg med tab, som forrentes til 12-15%. De kunder glemmer aldrig! Når først de er fri af gælden om 2,3,5 måske 7 år, så går de og kommer aldrig tilbage.

Og de solide boligkøbere med belåning i 80-100% intervallet, der som jeg oplever en forøgelse af rentemarginalen på 3,75%, de vælger squ nok heller ikke Danske Bank som bankforbindelse når ejerlejligheden om 4-5 år skal skiftes ud med et parcelhus.