#185718
test

jeghavderet; jo men nå jeg skriver det virker mærkeligt er det mærkeligt i den form at nogen skriver om alle de penge de har i banken i DK, i udlandet på MasterCard og i pensions ordninger og pludselig vil vide hvad den billigste måde er til at veksle valuta til en tur til grænsen. Samme personen skrive at der overføres 50.000 kroner hvert 5 år for at kunne hæve euro på billigst mulig måde på kortet!

Det virker på sammen måde mærkeligt på mig at man spørg om der skal opgive øre når man afregner moms når jeg ved at man slet ikke kan indberette øre på hjemme side hvor man indberetter moms.

Men når det så er sagt findes der talblinde. Hvis det er tilfældet her tror jeg bare ikke at det er gjort med lidt hjælp til procent regning i et forum lige så lidt som GP insisteren på at påpege min stave fejl gør nogen forskel.

hvis Søren var talblind tror jeg heller ikke han selv ville bruge ordret klog, for det at være talblind eller ordblind har ikke noget med at være klog at gøre ej heller med intelligensen.

http://talblind.dk/talblind/