#185386
Anonym

Vbturbo

Det rentespænd jeg oplyste fandt jeg hos Handelsbanken på et Prioritetslån med 1 års fast rente.
Det kan så godt være at jeg skal stikke piben lidt ind igen desværre, da jeg kan læse mig til at det er mere et “rent” lån og dermed ikke giver tilsvarende rente på indlånskontoen. – Pengene kan jo selvfølgelig forrentes på anden vis, men alligevel.
De tilbyder også Prioritetskredit, som er en kassekredit i huset. Denne er måske mere velegnet til nedsparing. Dog i et højere rentespænd end først nævnte.

Generelt synes jeg dog at deres varianter af prioritetslån er lidt spændende, da man kan få samme “profiler” som realkreditten tilbyder. fx fast rente i “x” år eller renteloft.
Men netop disse mange muligheder gør det måske “nødvendigt” at stole på bankrådgiveren, når der oplyses om fordele og ulemper ved hver låneform.

Om det lige er noget for dine svigerforældre ved jeg så ikke. Hvis de har penge på kistebunden er det måske bedre at spare omkostningerne til etableringen af et nyt lån også selvom de måske har et ubelånt ejerpantebrev som kan bruges ved tinglysningen.

Men prøv at kig på dem og se om du synes det er værd at orientere svigerforældrene omkring. Du kender dem trods alt bedre end jeg. 😉