#185188
Anonym

test, Vi har jo en branche som er afhængig af Forbrugslånenes eksisens, så dem kan man da ikke forbyde men mindre Vi ønsker flere arbejdsløse. Jeg ønsker ikke flere arbejdsløse, og jeg ønsker ikke heller Staten skal bestemme endnu mere end den allerede gør!

Jeg kan virkelig ikke se Forbrugslån som det problem nogen gør dem til. For da jeg læste på Universitet, så jeg ikke få en kredit til en computer af min bank fordi den ikke gav kreditter til folk på SU. Derimod lånte jeg via Danaktiv til en computer hos Fona. En computer som jeg betalte med 284 kroner om måneden i 36 måneder. Hvis den mulighed ikke havde ikke eksisteret, så havde jeg ingen computer haft.

Der eksistere jo ikke en kommunebank hvor studerende eller lavtlønnede kan låne hvis computeren eller vaskemaskinen bryder sammen, så det vil få så vidtstrækkende konsekvenser at afskaffe “kviklån”.

Vi Skal måske have et system hvor den enlige mor som er kassedame i Føtex skal låne under bordet af ham i nummer 50? Der kommer og brænder hendes rækkehus ned hvis hun ikke betaler et afdrag?