#185142
Anonym

Jeghavderet

Beklager at gemælet her er udenfor trådens emne , men nu fisker du jo selv

Citat:
Lad markedet bestemme, markeds kræfterne ved best det er trods alt dem der har skabt stort set alt fremskridt.
————————–

Roskilde bank , gik ud 3 uger før de gik bankerot og for nu at tage et illustrativt eksempel (ud af det utal der findes) Markedeskræfterne når de er bedst ? og hvilket fremskridt ?

Banken ringer til den nu lige fyldte 18 årrige med en rigig fed fidus!
invester dine konfirmations penge i Roskilde aktier (rigtig fed fidus) der er kæmpe potentiale … behøver jeg at sige mere ? – og hvad kalder man det ? sikke talenter der i markederne! (husk det er dansk når det er bedst)
og hold kæft , skulle økonomerne i banken virkelig gå i skole i så mange år for at lære og tage røven på børn (skræmmende)

Man læser igen og igen fra de forskellige debatøreres indlæg i de diverse tråde , ja det er jo kundens egen skyld – vedkomne har jo skrevet under (men i bund og grund så er det ! Rip off , bedrageri , scam , kald det hvad du vil) ærgeligt at Valentin ikke også fik en præmie !! LOL

Hvis det er dit forhold til markedskræfterne , wow… berige sig ved at stjæle fra børn , ja! Lad markedet bestemme, markeds kræfterne ved best det er trods alt dem der har skabt stort set alt fremskridt.

Venligst behold dit fremskridt for dig selv (beklager men det vil jeg ikke have del i)