#185042
Anonym

Test nu siger jeg ikke, at vi vælger LSB-bank. Vi kigger på tingene og så træffer vi på et tidspunkt et oplyst valg baseret på kvantitative men også til dels kvalitative faktorer.

At se på vores behov og finde et af de markedets billigste produkter var netop hvad jeg gjorde med valget af Danske Bank tilbage i 2010 da vi købte boligen. Og hvad resulterede det så i? Brudte aftaler, prisstigninger der er væsentligt ud over konkurrenternes og en uhøflig og uprofessionel behandling!

(Det er min holdning, og du har selvfølglig ret til at mene noget andet)

Sagen er jo, at der blev indgået aftale om et boliglån til 5,25% som Danske Bank som Danske Bank pr. 15. august har hævet til 8,75%. (Renten er dog netop nu blevet reduceret til 7,95% igen efter at Danske Bank åbenbart erkendte, at filialbankdirektøren havde lovet een ting og banksælgeren noget andet). Det er en stigning på 3,5%

Da vi to boliglånet kostede Nordeas boligprodukt til 80+ finansiering 4,95% og denne er i dag hævet til 6,45% og varslet hævet til 6,95%. Det er en stigning på 2,0%

Vi valgte Danske Bank dengang fordi vi 1) allerede var blevet kunder et år tidligere 2) satte pris på 24-7 konceptet 3) at det under forhandling lykkedes at forhandle banken ned i en rente der var næsten på niveau med Nordea.

Men hvad hjælper en sådan renteforhandling, og hvad hjælper det forhold, at vi måske på det tidspunkt fik et lidt bedre rentetrin end Danske Banks grundmodel tilsagde, når Danske Bank i samme øjeblik vi er gået ud af døren går i gang med at tilpasse niveauet tilbage til der, hvor de i udgangspunktet ønske at indplacere os. På den måde er en aftale ikke det papir værd den er skrevet på! Det er uhæderligt!

Det vi jo kan se i dag er, at er er stor forskel på hvor meget Danske Bank og Nordea har hævet renten. Danske Bank i udgangspunktet hævet vores rente 3,5%. Nordea har hævet den 2,0%. Det er altså en forskel der er til at tage og føle på!

Og lige præcis derfor er medicinen (ikke meicn som du skriver) med en behovsspecifikation og sammenligning af listepriser intet værd. Ej heller gør en tudekiks (og ikke tude kiks, som du skriver) noget der gør mig mildere stemt!