#185006
HalliHallo

Beklageligvis løb vi ind en større skatterazzia på hjemvejen…….Er det dig, test, der har været på spil og har givet et tip? Hallo siger jeg bare…….

Alt blev undersøgt fra A-Z, men vi havde selvfølgelig ikke for meget med, da vi kun havde købt lidt god vin samt nogle madvarer.

Problemet opstod imidlertid kun m.h.t. mit udenlandske kreditkort, men jeg forsikrede om at jeg – som kortindehaver – hvert år oplyste mine renteindtægter til skat fra den til kortet tilknyttede højerentekonto og at jeg stort set aldrig brugte kortet i DK.

De oplyste, at de efterfølgende ville kontakte banken for at indhente yderligere oplysninger om bevægelserne på kontoen, hvilket jeg selvfølgelig ikke kunne havde noget imod, da jeg ikke har fantasi til at der er noget at komme efter.

Jeg havde på fornemmelsen, at de troede at de havde fat i en større sag a la sagerne med: Golfspilleren Søren Hansen, den AP-Møller-ansattes fotomodel samt de hundredevis af rige personer nord for København med hemmelig konti i skattelylande, hvor de i princippet
kun er røget i fælden på grund af letsindig omgang med deres kreditkort i Danmark, og nu står til at skulle efterbetale den skat de har unddraget sig for med tillæg af renter samt en klækkelig skattebøde på formentlig mindst det dobbelte af de unddragne beløb.