#184820
Anonym

Mr.R.

Jeg fortolker også dine ord som General Prier og vbturbo, desværre. Hvis du har en anden mening, må du give den tilkende på en anden måde.

Du har i hele tråden talt DB´s sag. Du forsvarer DB´s handlinger med DB´s briller uden at se på, hvordan DB er med til at presse folk fra hus og hjem, pga grådighed. Det kan godt være at DB skal tjene penge, men det her handler om grådighed og ikke andet.

Mer vil have mer og det er desværre et af menneskets mindre flaterende egenskaber.

Jeg vil aldrig kunne forsvare det DB er i gang med og har været i gang med de sidste 4 års tid. Deres egen uforsvarlige udlånspolitik i grådighedens tegn, skal deres kunder, som intet har fået ud af opturen, betale for. Og vi har betalt 2 gange nu via bankpakker, som vi ikke har en gang har fået lov til at være medbestemmende omkring.

Jeg giver intet for DB. Intet.

Ja, det er en katastrofe af dimensioner, men det er første gang jeg kan læse det i en af dine tråde. Men alligevel forsvarer du DB´s handlinger.

Når man har en debat som denne, er det for at udvide sin horisont. For at se emnet med andre øjne,så man kan afgøre om der er faktorer jeg ikke har været klar over, forholde sig objektivt til emnet, det mener jeg ikke du har gjort. Du har fra første færd forsvaret DB og glemt at tage de objektive briller på. Det er ærgeligt, for jeg tror faktisk at du kan bidrage mere positivt med den viden du har, hvis du ser sagen (også) fra de kunders side, som er blevet fanget i deres net af grådighed.

Banker skal tjene penge. Men man kan tjene penge på mange måder. Og når alt kommer til stykket, så handler det om at bibeholde kunder og skaffe nye og her har DB virkelig lavet en brøler.
Tro mig, der er mange der forlader banken, når de kan. Folk glemmer ikke. De kan godt huske hvordan banken har været. Og når den dag kommer, hvor DB har mistet rigtigt mange kunder, først der går det op for DB at de har kørt en helt forkert linie, som bliver deres fald.

Jeg kan slet slet ikke forstå, hvordan du kan forsvare hvad der foregår.