#184724
Anonym

TIL TEST og MR R

Jeg synes simpelthen at denne debat er gået over til at blive underholdning på 4. klasses niveau.

Alle dem som har stor forbrugsgæld, er selv skyld i det? Og alle dem (og dem er der altså rigtig mange af) som er utilfredse med Danske Bank, bliver høvlet igennem med nedladende bemærkninger om deres økonomi?

Det værste vrøvl jeg har læst mig til herinde, er dog at dem som har en stor forbrugsgæld, selv er skyld i det og bruger flere penge end de har (Citat: Test)! VRØVL. Sikke da en klovn som skriver det! Vor herre bevares.

Nu er det jo sådan, (og nu viser jeg dig virkelighedens verden), at hvis du sælger en bolig med tab, bliver tabet automatisk omlagt til et forbrugslån. Så du kan vifte vidt og bredt om dig, med dine ufunderede postulater og samtidigt klappe dig selv på skulderen, fordi du tror du er så fandens klogere end andre, men virkelighedens verden er at du fremstår naiv og uintelligent!!

Beklager, jeg blev meget grov i mælet her, men nu er jeg så træt af, at folk herinde vælter om sig, med fordomme omkring forbrugslån. Nu er vi alle altså ikke “Luksusfældens kunder”, men nogle af os er vellønnet med forstand på penge og månedlig økonomi. Vi er bare ramt af, at vi ikke længere er sammen med en partner, eller sælger hus med tab og pludselig ikke er en skid værd i DB´s øjne. Og de mennesker som sælger deres hus med tab, kunne jo være mennesker, som kan se at de ikke længere har råd til at bo i huset og derfor træffer et fornuftigt økonomisk valg. Men det skal de straffes for??

Man fakta er, sælger du med TAB, så omlægges lånet og du skal pludselig overhales indenom med renter, for at finansiere bankens dårlige og uproffessionelle handlinger op til finanskrisen. Danske Bank var nok den mest grådige bank i DK og de faldt for Stein Baggers bedrag, i håb om at tjene gode penge.

Fakta er, at der vil være stort frafald i Danske Banks kunder, når kunderne, som ingen i dag tør tage, endelig får grønt lys til at skifte bank.

Og jeg vil skide på, hvad bla. Mr. R har at sige. Vi må sandelig håbe, at du en dag ikke skal gå fra hus og hjem, stå med en kæmpe gæld fra salget….for så kan det være virkelighedens verden endelig vil gå op for dig…..det er måske også på tide. Så er det at vi andre må sige til dig: Det er forretning, lev med det!!

Desværre er DB nok drevet af mennesker som dig, som udelukkende ser ussel mammon og ikke på hvilke kunder de står overfor. Desværre.

Men den fabelagtige nyhed er i dag kommet ud: Danske bank skal halvere deres filialer over de næste 5 år. Kolding har meddelt, at udlånsrenten er sat op flere gange og nu er det på tide at der skal spares i egne rækker! DET VAR FANME PÅ TIDE!!!!!!