Forside Fora Privatøkonomi Først huskøb – realistisk? Først huskøb – realistisk?

#184556
C.M

Mange tak for det hurtige og detaljerede svar.

For lige at melde tilbage på dine kommentarer, så mht. job, er hun nemlig muligvis blevet lovet sin gamle stilling tilbage, derfor det er lidt usikkert, de har jo langt fra de samme vilkår i håndværker branchen kontra eks. funktionærer. Nogen gange meget at lave, nogen gange lidt, kort opsigelse mv.

Flytteomkostningerne kan garanteret blive holdt på et minimum, men selvfølgelig er der altid småting som man ikke har, og derved skal have fat i inden for kort tid.

Nordea kører med individuelle krav, og har ikke en egentlig tommelfingerregel, det siger de selv, samt deres hjemmeside.

Derudover er jeg er jo også lidt af den opfattelse at den gamle gæld skulle væk først, men samtidigt hører man hele tiden at det er et optimalt tidspunkt for 1. gangs købere, derved bliver man jo næsten nødt til at undersøge mulighederne.

Er egentlig ikke så bange for at miste mit job, eller blive længerevarende arbejdsløs, har faktisk netop lige skiftet arbejdsplads da jeg trængte til nye udfordringer (arbejder i IT-branchen). Derudover har jeg tegnet lønsikring, hvis der nu skulle ske noget, det sikrer jo ens løn 80% i minimum 1 år.

Og ja, havde fået den opfattelse af tidligere indlæg herinde, at gammel gæld bør komme ud først, afvent, og slå så til derefter. 🙂 Ganske fint råd, men vil stadig ærgre mig HVIS det nu ‘pludselig’ går den anden vej i stedet.

Tager i hvert fald den ønskede snak med banken, og ser hvad der måske kan tilbydes. Vi er i hvert fald også beredte på at stramme yderligere ind, for at komme ud af lejelivet.

/C.M