#184418
Anonym

Hej iGuder

lige først – nej, jeg er ikke irriteret over at betale renter for mellemfinancering og forventer ikke det skal være gratis – jeg er irriteret over at betale ÅGER renter for mellemfinancering. Når vi ser typiske, ikke bundne indlånsrenter, på >1% så er renter omkring 10% for en risikofri mellemfinancering min definition på Åger.

Min kritik og pointe er at renter på mellemfinancering typisk ikke er noget potentielle bolig ejere tænker på. De er, ligesom jeg var det, fokuserede på om ens bank overhovedet vil godkende at man kan købe et hus. Derfor ser bankerne det som en kærkommen lejlighed til at skrue ekstra meget op for renteskruen her.

Og som vi kan se her på siden, og af indlæg ovenfor, er det ikke muligt at sammenligne bankernes renter på dette område. Det er derfor jeg prøver at lave en sammenligning af renterne på dette område. Gennemsigtighed skaber jo et bedre grundlag for en god konkurrence situation, ikke sandt ?

De ting du nævner omkring aftalers indgåelse er vist, for nu at sige det mildt, ret urealistiske og jeg forstår derfor ikke hvorfor du nævner dem overhovedet, da de jo ikke har nogle pointer. Selvfølgelig kan man altid skifte bank, ttille urealistiske krav til sin ejendomsmægler, eller lave alle mulige og umulige krav til aftaler, men som du selv skriver, vil det så resultere i at modparten takker nej til aftalen.

Hvor meget skulle du betale i mellemfinanciering da du købte hus ?

Hilsen
Sorte Tal