#184288
Anonym

I stedet for intet håb at have, som Mr R foreslår, øjner jeg alligevel en spinkel chance for at komme videre.

I er ved at synke under vægten af Jeres nuværende pengeinstitut og det er mig ubegribeligt, at dette prygler Jeres økonomi som tilfældet er.

Hvis jeg sad i Jeres sted, ville jeg lave et sæt komplette og troværdige budgetter for de kommende 5 år og tage med under armen i jagten på et nyt pengeinstitut.
Med et 5-årigt budget kan I samtidig se, hvor den nuværende situation vil føre Jer hen. Det giver Jer et overblik.
Jeg ville SAMTIDIG indskrænke samtlige udgifter til et minimum, kost, TV, telefon, tøj, osv. med det samme og indregne det i budgettet.

Jeg ville skille mig af med eventuelle husdyr hurtigst muligt (om så det bare er et marsvin) og nævne dette for det nye pengeinstitut.
Jeg overveje om automobilet skal samme vej, indregne det i budgettet og nævne dette for det nye pengeinstitut. Uanset om den kun er 20.000 kr. værd er der driftsomkostninger forbundet med den, som koster om så den bare står i garagen.

Jeg ville også fremføre overfor det nye pengeinstitut, at gælden IKKE er anlagt som et misligeholdt forbrugslån, men et der er kommet til af uheldige omstændigheder. Der er en verden til forskel.

Jeg ville barbere mig, soignere mig, tage mine bedste klæder på, tage budgettet med under armen, tage en dyb indånding og gå ind ad døren i samtlige nærliggende pengeinstitutter og forhør Jer om muligheden for at etablere et kundeforhold. Jeg er stensikker på, at I da vil have større mulighed for at komme videre end den nuværende situation tilsiger.
Held og lykke. Det skal nok gå.