Forside Fora Privatøkonomi aon private consulting aon private consulting

#183246
Mor51

De har ret høje løbende omkostninger. De tager 0,5% af kapitalen pr. år, dog således, at de hæver pengene for 3 år af gangen, d.v.s. at de starter med at tage 1,5% (+ 1% til pensionsselskabet første gang) og efter 3 år tager de så igen 1,5% og så’ fremdeles. På den måde bliver omkostningerne også højere og højere, jo mere man har sparet op. Og man kan ikke få (nogle af) pengene igen, hvis man f.eks vil have udbetalt pensionen midt i en periode.
De er jo også kun et formidlingsfirma, der (for tiden) indsætter pengene i AP pension, der giver den højeste rente.
Hvis jeg var dig, ville jeg henvende mig direkte til AP pension, hvor de løbende omkostninger vist kun er på 51 kr. pr. måned, uanset beløbets størrelse. Det koster en procentdel af beløbet at komme med i ordningen (2,2-2,5%), men det er et engangsbeløb (og det tager de andre jo også), der hurtigt bliver tjent hjem gennem de høje renter (vist 4,7% for tiden). Så især hvis pengene skal stå der i en del år, giver det et meget bedre samlet afkast.
Så medmindre du har meget komplicerede økonomiske forhold, som AON Private Consulting også rådgiver omkring, så vil jeg anbefale AP pension direkte.