#183198
Anonym

Hej THSV

Tak for din mening, som blev slugt råt, og ja.. du har fuldstændig ret mht indlån/udlån.

Dog har jeg faktisk spekuleret på, om de alligevel ikke også %-vis tager fusen på mig, med det indestående kontra renten på lånet. F.eks. havde vi længe beløbet splittet op på flere konti, til jeg pludselig (og tilfældigt) fandt ud af, at kun var EN anden konto, der gav samme indlån som udlån.

EIK (dengang jeg oprettede konti), sagde naturligvis ingenting da jeg bad dem om at oprette flere konto til forskellige formål, selvom det stod på i årevis, så det var igen mig der var “finans-dum”, som er ensbetydende med “snydt” i den sammenhæng. Eller sagt bedre på Engelsk “Assumption is the mother of all f*ckups”, og jeg formodede helt sikkert for meget, som f.eks at min kones indlånskonto (som halvdelen af beløbet stod på), OGSÅ var en højrentekonto når hun er “medlåner”, men nej nej!

Det betød iøvrigt (da jeg opdagede det), at vi måtte sammenlægge børneopsparing/ hus-vedligeholdelses, og rejsekonti, med min ene højrentekonto. Mega møg irriterende, super upraktisk, og hamrende ufleksibelt. Hvem i alverden vil frivilligt ha store beløb stående på konti, som man er fuldt klar over kun giver 0.000003 % i rente, når man har en anden der er højrentekonto.

men jo.. jeg skal nok overleve, men irritationen mindskes ikke over rentestigningerne. 🙂

Tak igen for dine forslag, som jeg bestemt vil tage til efterretning!

CD