#182732
Anonym

Peter 32, du minder mig desværre om min kedelige bankrådgiver, hvis intelligens heller ikke rækker til at forstå selv simple budskaber. Og en af de 2.000 fyringstruede Danske Bank ansatte er måske præcist hvad du er?

Enhver økonomiuddannet kender til begrebet “opportunity costs”, altså omkostningen ved ikke ikke vælge det bedste alternativ.

Når man kan udskyde betalingerne til en rente på 0,00% men samtidig har et boliglån til en rente på 7,95%, så er alternativomkostningen renten på 7,95% p.a.

Når så boliglånet er væk, og der kun er F5-flexlånet tilbage, ja så er alternativomkostningen 2,42%. Og når dette lån er indfriet, ja så er alternativomkostningen den rente jeg kan anbringe pengene til i den givne periode.

Men igen, den slags simple betragtninger forstår en dum bankuddannet sig ikke på! I guder, der er ikke noget at sige til at det går skidt for Danske Bank. Selv om kursfaldene skulle have taget livet af nogle af bakens aktionærer, ja så vender de sig i graven over udtalelser som denne!