#182692
Anonym

Ja, der er en række banker der presser skruen maksimalt, ud fra den betragtning, at går den, så går den, og så kan man med den høje rente stavnsbinde gældsslaven i en rum tid frem over.

Går den ikke, ja så går den alligevel, for så rekonstruerer vi kundens økonomi gennem en gældssaneringssag. Danske Bank er en af de værste i dette kyniske spil, men ikke bestemt ikke den eneste.

Det kan absolut ikke anbefales at man som insolvent sælger boligen for at komme videre. For selv om banken ikke har reel sikkerhed for de 325.000 kr. uanset om du bliver siddende i ejendommen eller sælger, så er der rentemæssigt en verden til forskel om du skal betale 7-9% på boliglånet + 2-3% på flexlånet eller du skal betale en ågerrente på 15-18% på forbrugslånet i banken efter salget.

Jeg kan ikke sige andet end at jeg i hvert fald har mistet enhver tillid til min bank, Danske Bank, og jeg er glad for at engagementet med banken stort set er bragt i nul, således at der kun er realkreditlånet tilbage. Det går til Nykredit når/hvis der engang skal lægges lån om.