#182482
Anonym

Der er jo nok noget om det, i den forstand at Danske Bank har truffet en kold økonomisk beslutning om at geare ned for privatkunderne i Danmark, for derimod at geare op i Sverige Norge og Finland ud fra et motiv om at opnå en bedre geografisk diversificering.

Men jeg vil igen påstå, at den kyniske balancereduktion i danmark vil smadre en række solide og profitable kunderelationer, som på lang sigt vil skade indtjeningen og dermed forringe afkastet til aktionærerne. Stemningen er ekstremt negativ i øjeblikket, og Danske Bank kan glemme alt om at rette op på imageproblemet ved at antage et nyt marketingfirma. Det fundamentale problem er at Danske Banks adfærd og det image Danske Bank ønsker at udtrykke er i voldsom disharmoni.

Og som HJL er jeg også meget spændt på at se hvad Koldings plan er for Danske Bank. Baa1 ratingen er et alvorligt problem for banken og kan, qua Danske Banks størrelse, blive et alvorligt problem for Danmark som nation. Jeg kan ikke se anden udvej, end at Danske Bank på sigt skal igennem endnu en aktieemission på minimum 25 mia. kr.