#182474
HJL

Gp jeg forstår din frustration, jeg savner en officiel udmelding fra banken og den må gerne komme i denne tråd det vil være på sin plads.

Da du har rettet henvendelse til din rådgiver har du i princippet gjort hvad du kan for at få bankens øjne op for problemet og en tråd som denne er vel så det naturlige næste skridt…

Selvom det nok ikke løser din irritation.

Jeg kalder det ikke for problemet da jeg på trods af det du skriver, som kunde og aktionær, fortsat tror på at banken arbejder sig i den rigtige retning. At du og rigtig mange andre som har optaget bil og boliglån indenfor få år føler jer velbegrundet snydt kan jeg sådan set godt sætte mig ind i, jeg har dog en forventning om at banken har øjnene åbne overfor problemet og hurtigst muligt og gerne i år får fejlen rettet. Vi får se!

Jeg vil ikke gå ind i din debat om hvorvidt din rente stiger mere eller mindre end andre kunder med samme engagement som dit, da der ikke er 2 kunder som er ens og da vi nok alligevel aldrig får en officiel melding fra banken på lige netop det spørgsmål, desværre.

Jeg kan godt forstå hvis du føler dig snydt, dag 1 havde du måske laveste rente i produktspændet og dag 367 blot en rente midt i produktspændet, men om din rente fortsat er lavere end den havde været hvis du ikke havde forhandlet fra start ved du vel reelt ikke.

At banken så ikke sætter den ned ved din henvendelse, forstår jeg ikke (og her tror jeg fuldt ud på, at du har styr på din forhandlingssituation, baseret på dine indlæg herinde omend jeg vil tilføje at man og her mener jeg også undertegnede ofte overvurderet sin egen værdi overfor banken, nå lad det ligge) om det skyldes at boliglån plus var 3 skud i foden, for at blive i den jargon ved jeg ikke. Jeg tror som sagt bare mere på at banken får rettet op på dette mere end du (selvfølgelig), du vil måske kalde mig en lallende optimist lige frem til skibet går ned, men det er ok. Der var som bekendt musik på titanic lige til det sidste.

Jeg har en ide om at alle rådgivere har fået besked om at renten nu engang skulle op, koste hvad det koste vil og hvis først de giver dig lavere rente hvor skal de så slå stregen? Så mener jeg det er mere fair at sige, ud fra samlet forretninger så slås den her og det er ikke til forhandling. At det så slår ekstra hårdt i øjnene på de som har taget lån for kort tid siden forstår jeg fuldt ud, men hvad var alternativet? At sige de med lån optaget inden for 2 år påvirkes ikke mens de kunder som har haft lån hos os længe må bøde.

Jeg glæder mig meget til 3 kvartal og udmeldingen om den nye strategi, den forventer jeg mig meget af. For fejler de med den så kan de lige så godt lukke. Er den god så tror jeg på et set up som bedre kan hamle op mod Nordea.

http://finans.borsen.dk/artikel/1/233577/kolding_ny_strategi_paa_vej.html

Som en sidste note så har jeg erfaret at banken har indset skud nr. 1 at prioritetslånene blev givet for billige, det har jeg erfaret ved at første gang jeg spurgte om en forhøjelse på et sådanne lån blev den nye rente sat ud fra en gennemsnitsbetragtning. I dag sættes renten ud fra det nye produktsænd på hele lånet. På den måde forsøger banken altså at få rettet lidt mere op på skævvridningen. Om de eksisterende lån er decideret tabgivende tvivler jeg dog stærkt på, men da jeg intet ved om det så lader jeg det ligge.

Skud 2 tror jeg alle der ved lidt om det eventyr godt ved at banken fortryder bittert.