Forside Fora Privatøkonomi Danske Bank desperat – banken har ikke råd til at tænke langsigtet Danske Bank desperat – banken har ikke råd til at tænke langsigtet

#182466
Anonym

Puha. GP. Du spreder om dig med store ord og giver en anstændig debet et utroligt negativt præg, når du begynder at tvivle på brugernes intelligens og endda nedgøre dem, fordi de tillader sig at respondere på dine indlæg. Sørgeligt.

Du nævner Boliglån Plus, hvilket jeg ikke kunne læse mig til var det produkt du omtalte i din indledning. Der er mig bekendt stor forskel på dette produkt og et traditionelt boliglån i forhold til rentefastsættelsen. Men fred være med det.

Igen så kniber det jo med min intelligens, så derfor tør jeg godt spørger til, om Danske Banks offentliggørelse af renteændring præcisere at du have en rentestigning 3 %, men at jeg kun skal have en stigning på 1,5 %? Forudsat at typen af vores boliglån er identisk naturligvis.

Jeg er ikke fan af Danske Bank på nogen måde og udfordrer heller ikke på deres behandling af kunderne. Den kan vi godt blive enige om halter og har er kun blevet værre efter finanstilsynets gav dem en anmærkning.