#182458
Anonym

Til Michael – jeg er meget enig i at man skal være varsom med at lånefinansiere et aktiekøb, for det stiller jo unægteligt et noget højt afkastkrav til de pågældende aktier.

På den anden side var vores aktiepost i Danske Bank (som vi havde erhvervet på kontant basis forud for boligkøbet) en forudsætning for at Danske Bank ville fravige standardberegningen og tilbyde os en billigere rente.

På den måde kan vi vel siges at være blevet dobbelt røvrendt af Danske Bank, og bankens adfærd har skræmmende ligheder med de aktiekøbslån Roskilde Bank gav før deres krak.

Så igen, lad være med at lytte til de råd banksælgerne i Danske Bank giver. Og lad være med at lånefinansiere boligkøbet ud over realkreditlånene. Spar i stedet de 20% op! Så gør i jer ikke afhænge af Danske Banks renteluner og Danske Banks usmagelige hjemkaldelse af paraplyer i regnvejr.

Et realkreditlån kan dog trods alt kun forlanges indfriet ved misligholdelse og renten kan ikke ændres efter forgodtbefindende. Her er det markedet der sætter renten.