Forside Fora Privatøkonomi Hvor meget hus kan man få… Hvor meget hus kan man få…

#182436
HJL

Enig med pppede, mener dog at teknikken i et sådanne projekt er, at du først får aftalen med realkreditten i hus og her mener jeg en aftale om at hvis projektet færdiggøres på de og de vilkår så får i lånet som et realkreditlån og kan i ikke blive enige før projektet starter ja så køber i selvfølgelig ikke.

I godkendes altså til de oprindelige 80 % og et byggelån (også kaldet forhåndslån ikke at forveksle med et tillægslån som gives på baggrund af den eksisterende værdi her og nu)

Når projektet så er færdig kommer realkreditfolkene igen ud og her skal i så blive enige om at alt er lavet som aftalt. (læs i bliver ikke spurgt realkreditfolkene beslutter sig helt selv) Risikoen er at boligmarkedet er faldet siden aftalen blev indgået (kort byggeperiode på 6mdr. Bør minimere den risiko) eller at realkreditfolkene blot laver en brøler og render fra aftalen (ikke at jeg har en formodning, holdning til at de løber fra aftalen) worst case er blot at der opstår uenigheder og at i som pppede siger ender med et stort boliglån.