#182270
Anonym

Experimentality

Totale indlæg: 160
Sidste indlæg: 21-03-2012
Bruger siden: 12-02-2011
Flyt bank.

I har KRAV på at få oprettet en helt almindelig lønkonto. (Intet andet) Banken kan ikke nægte jer det. De kan nægte alt andet.. pbs, betalingskort osv. Men ikke kontoen.

Lad være med at forklare jeres nye bank om situationen. Bare bed om at få en alm. lønkonto. Hvis det er muligt med PBS, netbank og debit kort tilknyttet. Men ellers bare et alm. hævekort så i kan hæve fra kontoen.

Derefter.. flyt jeres nemkonto til den nye bank på nemkonto.dk – hvis i fik en pbs aftale i den nye bank, så tag jeres pbs-oversigt og skriv aftale og kundenummer ned på alt. Tilmeld dem manuelt. Hvis i ikke fik en pbs aftale.. så kontakt alle der skal betales regninger til og bed dem om at sende girokort.

Gå hen i jeres gamle bank og sig ‘tak for samarbejdet’ – tag balladen med inkasso, rki og fogedret. I vil have et større rådighedsbeløb. I må leve med gælden, den kommer i ikke ud af alligevel.
Del
experimentality har ret -lyt til ham -desuden vil i efter fogedret ha krav på et rådighedsbeløb der er langt større efter betaling af faste udgifter – een person 5000 , 2 personer 7500,- og spå forhøjes det yderligere pr barn -før i kan blive dømt til at betale et beløb overhovedet –
faste udg8ifter før rådighedsbeløbet kan være husleje , varme, el, vedligeholdte forliger osv
27. april 2011 23:21

Experimentality

Totale indlæg: 160
Sidste indlæg: 21-03-2012
Bruger siden: 12-02-2011
P.s – smid følgende på bordet hvis den anden bank nægter at oprette en konto:

God skik bekendtgørelsen for finansielle virksomheder § 12 :
“Et pengeinstitut kan ikke uden individuel og saglig begrundelse nægte at oprette en almindelig indlånskonto. Begrundelse skal på anmodning gives i papirformat eller på andet varigt medium”