#181978
Anonym

Opgave, forstå mig ret. Jeg ønsker ikke at lån skal spyttes ud på vores ansigt (selvom jeg barbere mig hver dig *G*).

Nej det jeg mener seriøst er at det som har bragt os i en krise var ikke den almindelig lønmodtager alene som måske fik et for stort lån, fordi han/hu senere blev arbejdsløs.

Nej hovedsynderne var bankerne selv og den oversmarte forretnningsmand som med et tvilsom prospekt kunne få lov til at låne måske 250mio eller mere i banken uden reel sikkerhed, og uden at en sparekasse eller bank satte spørgsmåltegn ved om hvorfor f.eks. en ejendomsinvestor fra København drog helt til Løkken for at låne til et boligprojekt på f.eks. Amager. Mens alm. lønmodtagerer skulle have enevendt deres økonomi blot for små og simple lån, hvilket er tilfældet i mange banker og sparekasser den dag idag.

Det jeg finder usmageligt er at mange banker som fået formuer i redningspakker, penge som den alm. lønmodtager har betalt til. Disse banker forsøger til stadighed at bebrejde den alm. lønmodtager alene for bankernes dårlige disponeringer før 2008. Ved at lad udlånsrenterne stige for de uheldige som vinden blæser, og sætte indlånsrenterne ned til ingenting.

Det synes jeg er fræk en fræk og usmagelig måde at føre forretning på.