#103884
Michael

Du begår en typisk fejl, som alt for mange gør, nemlig at tro at banken er taknemmelig for dine mange år som kunde og derfor automatisk giver dig landets bedste renter – det er absolut ikke tilfældet. Man oparbejder ingen anncienitet hos nogen banker og du vurderes fra scratch hver gang du ansøger om et lån.

Så ja, du kan sagtens vælge at skifte bank – jeg vil næsten sige: Du “skal” skifte, for det er da dumt at betale næsten 8% for et sådan lån. 5,75% er heller ikke imponerende. Prøv at kigge under “Udlån” og vælg så “Boliglån” i listen – så vil du se mange procentsatser <5%. BG Bank er iøvrigt temmelig dyre med mange andre almindelige bankforretninger, så jeg kan absolut ikke anbefale skift hertil.

Pas iøvrigt også på andre selskaber som kan være forlovede med ejendomsmægleren, f.eks. forsikringsselskaber. Der kan være mange penge at tjene ved at vælge andet forsikringsselskab end det ejendomsmægleren tilbyder. Smut en tur på http://www.forsikringsluppen.dk – det er ikke umuligt at hente nogle tusindelapper hjem om året på ganske kort tid.

Held og lykke med dit nye hus