#181738
Anonym

Hej igen

Mange tak for jeres svar. Jeg havde egentlig ikke tænkt over ikke at afbetale det samme på lånet, som man ville, hvis det var et normalt lån, men det kan da godt være, det er en fordel.
Nu er det sådan at vi låner 585.000 kr. Regner jeg på det, vil det koste ca. 2500/md for det normale lån. Dette er inkl. afdrag. En kassekredit derimod vil koste omkring 2000/md den første måned, men dette er jo kun renter. For at betale lånet ud på 30 år, vil vi skulle betale ca. 1600/md oveni. Det bliver altså ca. 3600/md på kassekreditten. Dette tal vil naturligvis falde i takt med, at vi betaler af på lånet, men der går lang tid, før det nærmer sig samme niveau som det normale lån.
Hvis vi bare betaler det samme månedligt som ved det almindelige lån, vil vi ganske rigtigt have en god buffer efter noget tid, men det samlede beløb, vi har afdraget på lånet, vil vel være en del lavere, end ved et normalt lån?
I det lange løb, kan jeg godt se fordelen ved kassekreditløsningen, men hvad hvis vi nu sælger lejligheden om 5 år? Så når vi jo ikke at få glæde af den lave rente, som kassekreditten på sigt kan tilbyde?
Er dette rigtigt tænkt, eller er jeg helt galt på den? Igen på forhånd tak!

Mvh, Svend