#181726
HalliHallo

Det er muligt at mine råd ikke er lige så gode som dine, General Prior, men det er jo netop derfor at jeg deltager i sådan et forum. Hvis nogen påpeger fejl i mine indlæg vil jeg, i modsætning til mange andre, være den første til at indrømme det. Det står stadig lyst levende for mig, at du anbefalede en sygemeldt person med en gæld på ca. 300.000 kr. at ansøge om gældssanering, et råd der var helt hen i vejret.

Jeg har altså heller ikke rådet Lone til at benytte sig af metoden, men har blot gjort opmærksom på at nogle anbefaler metoden/andre ikke. Endvidere har jeg for nogle dage siden læst, at direktør John Norden fra dette Website/Mybanker udtalte til en avis at man over 5 år kunne tjene til et krydstogt til en værdi af ca. godt 40.000 kr. ved denne fremgangsmetode og at riskikoen var faktisk “ikke eksisterende”. Det drejede sig om et lån på 1,2 million. Dagen efter var det samme emne omtalt i en anden avis med Danske Bank som kilde.

Jeg går heller ikke, som dig general, ind til et større regnestykke med eksemper o.l., og gætter på hvor meget Lones ejendom er værd osv, det har jeg hverken tid eller lyst til, idet de fleste personer, der stiller spørgsmål herinde, som oftest er gode til selv af regne.

Nu har du været væk fra debatten i længere tid, i hvert fald har du ikke benyttet dig af navnet “General Prior”, men at komme her og spille den store verdensmand og bestemme hvem der må deltage i debatten er efter min opfattelse lidt for meget.

Jeg skal prøve at finde de omtalte avis/netartikler som dokumentation.