#181058
Anonym

hejsa,

Jeg stod i samme situation, da jeg som 20 årig købte en lille lejlighed i Odense fordi jeg skulle studere der. Priserne var tårnhøje dengang (for 20 år siden) og så raslede de ned. Efter 2 år flyttede jeg til Kbh- for der var der it-jobs var IKKE i Odense, og der var priserne for at sige det mildt raslet ned. Jeg beholdt lejligheden i 4 år og lejede den ud med tab – fordi jeg håbede at priserne stabiliserede sig, men nej.. jeg tabte stadigvæk 70.000 på den. Og det var mange penge at tabe udover det allerede tabte, men jeg var trods alt bare virkelig lettet over at slippe af med den.

Du har ret i at du var ung, dum og naiv, men det er man jo. Vi laver alle den slags fejl – også når vi bliver ældre. Du er bestemt ikke den eneste og den sidste.

Du kan vælge at leje lejligheden ud med tab og håbe på at priserne stiger igen, eller at skyde den af nu og tabe en masse penge – shit happens… jeg føler virkelig med dig,og ja man føler sig lidt bondefanget, selv om man inderst inde godt ved, at man selv har været et kvaj… så kan man blot håbe på, at man lærer lidt til næste gang 🙂