#180982
Anonym

Jeg skriver jo netop hvorfor? Fordi jeg ikke lige har 1 mill og investere med. Så få at komme op på den lidt hurtigere, vil jeg tilbyde gode renter pga jeg nok ikk kan låne det store af banken. Men kan da høre du intet større indblik har i investering.

Du tror sikkert bare, at man køber lidt aktier og så håber de går op. Men sådan fungere det jo ikke. Eller jo – i din simple fortolkning af investering. Du skriver jo jeg kan lave dem på ingen tid. ER DU HELT VÆK??? Penge er som magneter, og jeg har som sagt ikk 1 mill, så jeg kan ikke tiltrække mange på “ingen tid”. Det hele afhænger af min risiko for at gå falit kontra den % jeg vil lave hvert kvartal/måned.
Har jeg sagt jeg kan lave 15% increase om måneden som få professionelle gør? Nej, jeg har bare sagt jeg kan garangtere en større rente end banken. Og når jeg kommer op i 6 cifret beløb skruer jeg også ned for min % om måneden, da jeg ikke har 10 års erfaring, og vil være på den sikreste side.

Og til hvorfor jeg skriver herinde, ja det fordi jeg har googlet lidt, og kom ind på tråden om at online investering var fusk, hvor der er en der brokker sig over en dårlig investering, og håber banken vil betale, så troede jeg kunne få nogen seriøse svar, da det blot var en tanke der strejfede. Har heller ikke engang snakket med banken om det endnu, men for lige at slå en ting fast, skal vi så ikke lige holde en ordentligt tone?

Håber VIRKELIG du er over 15 år, og jeg ikke bare sidder og skriver til en mur.
Vi kan da lave en seriøs aftale, hvor du får mit fulde navn og adresse, bopæl og det hele, og så låner du mig 2000 kr, og så får du 2200 om 2 måneder?
For tror du virkelig jeg ville tjene 200 kr til dig, nu når du faktisk har forsøgt og gøre mig til grin m.m, medmindre det ikke var fordi jeg også fik noget ud af det?