#180830
Anonym

Hejsa,
Det er virkelig et dilemma, du der er ude i. Jeg vil faktisk anbefale dig at skrive eller ringe til Mads og Monopolet på DR3, som tager dilemma’er op hver lørdag formiddag. Det kan være rart at få det vendt af nogle helt uvedkommende.

For mig at se har du to løsninger på problemet:

1.
Sats 100% på kæresten (fri til ham måske), sælg din lejlighed og køb dig ind i hans bolig, og samtidig sælg ideen til ham om, at værdien på boligen forøges væsentligt, når du går i gang med at renovere på den og I deles om regningen.
For hvis han er ligeglad med det æstetiske, så kan det være, at han har lettere ved at lette på mulvarpeskindspungen, hvis du fremhæver det økonomiske aspekt, samtidig med at du siger, at det betyder meget for dig, at tingene ser pæne ud – ville også være mærkelig andet, når du her håndværker.

2.
Flyt tilbage til lejligheden og vær sammen med ham, men bo ikke sammen med ham mere, for du kan nok i sidste ende ikke holde ud at se på rodet konstant.

Held og lykke med det hele. Jeg kan virkelig forstå dit dilemma. Var gift med en mand i 8 år, hvor vi altid forhandlede om bl.a. indretning. Han var til superhightech – næsten smag som sygehuseindretning… er nu gift med en mand på 15 år, hvor vi er meget afslappede med den slags ting begge to.