#180650
HalliHallo

Er der nogen der kan oversætte hvad “test” skriver, evt. illustrere det med tal, eksempler og lovparagraffer, for jeg forstår ikke en døjt af det.

Jeg syntes i øvrigt at er det er meget flabet at hævde at spørgeren, Knud Koutrup, uden at kende til hans sag, får i både pose og sæk, hvad ingen i sagens natur kan vide noget om.

Mange ved sikkert at over 90% af fleksjobberne ikke er berettiget til nogen form for erstatning eller lignende, mange må endda gå på ledighedsydelse i lang tid før de bliver visiteret til et fleksjob, hvor de så først får en overenskomstmæssig løn med det normale pensionsbidrag mv. Så at hævde at de er bedre stillede end alle andre er jo direkte løgn, idet mange faktisk er dårligere stillet.

Jeg kender også nogen i min omgangskreds, der har fået 750.000 kr. fra arbejdskadestyrelsen, pga. en arbejdskade, og som i realiteten er lidt bedre stillet end andre lønmodtagere, men jeg vil nu hellere være 100% rask og have min fulde førlighed fremfor at modtage en mindre erstatning. Der er dog ingen af dem, der er så heldige, som tests kone, at de både kan indkassere fuld løn som fleksjobber incl. pensionsbidrag samt modtage løbende pension med fuld opsparingssikring pga. uarbejdsdygtighed, som tests kone øjensynlig gør. Da jeg selv har ført sagerne for vedkommende, så kender jeg ligesom lidt til det jeg skriver om, men da det er et par år siden, kan der jo være kommet ny lovgivning på området eller nye retsafgørelser.

Test: Du bør ikke være så mistroisk og nedgørende over for mig andre skribenter, kom dog med saglig kritik fremfor at altid at gå direkte efter personer. Nu kan jeg sagtens klare det, men Knud Koustrup er nok blevet rigtig sur på dig, hvad jeg fuldud forstår, hvilket ses at han ikke har givet yderligere til kende med oplysninger om hans interessante spørgsmål. Det samme gør sig sikkert gældende for andre gennem tiderne.

Off-Topic: Test har skrevet over 2000 indlæg, men kan se at hans konto kun udviser en brøkdel af disse indlæg eller langt under 100. Er der bare en enkelt sjæl kan forklare hvordan dette hænger sammen? Jeg har spurgt før, men ingen har tilsyneladende hidtil kunnet svare.