Forside Fora Privatøkonomi Hvorfor er penge på en indekskonto ikke lige så gode som andre pensionskonti Hvorfor er penge på en indekskonto ikke lige så gode som andre pensionskonti

#180624
Jyden

Ja, jeg behøver såmænd ikke et svar om at jeg skal forhandle, det har jeg gjort i de pengeinstituter der er i den her lille by, men er ikke kommet over 2,75 % – jeg må ikke være så dygtig som dig der siger du får 4,25 %, men ikke vil oplyse hvor. Jeg har pr. mail fået et tilbud fra en bank på 3,0 % men med et minimumsindestående på 250.000 kr. – helt tåbeligt da jeg ikke tror der er nogen der er nået op på den saldo, men det viser nok noget om pengeinstitutternes interesse for produktet.

Ingen andre muligheder siger du. Det er jeg bestemt ikke enig i, det jeg efterlyser er nogen der har lokale tilbud som ikke er med på mybankers eller geniale liste over renter, Nogen af de bedste tilbud i tidens løb har jeg dog fået via forhandling eller via indput her på debatsiden om lokale tilbud der ikke publiseres worldwide. Jeg tror mange debatdeltagere husker 4 år tilbage på et knaldtilbud på renter fra en enkelt filial i en sparekasse der kun var annonceret helt lokalt. Så der findes garanteret gode tilbud rundt omkring – som det også fremgår af en anden tråd – dog måske ikke typisk på indekskonti, men kan jo aldrig vide før der er prøvet.