#180612
Michael

Nu er det jo heldigvis ikke Toves ansvar om Ullerfnuller skal dele ud af sin rigdom, men udelukkende Ullerfnuller selv og han skriver jo højt og tydeligt:

Jeg er dog ikke interesseret i at dele noget med hende økonomisk

Det er da rimelig klar tale ikke sandt? Så kan man synes om det eller ej – jeg synes det er helt iorden set i lyset af at de kun har boet sammen siden august 2011 og tøsen iøvrigt intet har bidraget med økonomisk. At hun evt. har lavet mad og gjort rent giver ikke automatisk ret til at hun skal have fingrene i kagedåsen. Husk også på, at sålænge hun har gæld vil Ullerfnuller i praksis også hæfte for denne hvis hun overtager halvdelen af hus/lejlighed, da kreditorerne vil kunne gøre udlæg i eller kræve ejendommene tvangssolgt hvis hun går fra Ullerfnuller og bevidst vælger at misligholde gælden.

Så følg din første indskydelse Ullerfnuller og hold kvindemennesket helt ude af dine økonomiske forhold. Det her har absolut intet at gøre med man elsker penge højere end et menneske for i såfald elsker tøsen jo tydeligt penge højere end Ullerfnuller