#180540
Michael

Hmm.. går ud fra at Toves indlæg er en spøg??

Smålige overvejelser om penge?? Ullerfnuller har efter eget udsagn brugt 5 år på at komme ovenpå efter en lignende golddigger så det er da absolut ikke smålige overvejelser, men et fuldstændigt gravalvorligt emne der i den grad skal håndteres seriøst!

Uanset man elsker sin mand eller kvinde så skal de økonomiske forhold da være rimelige og det er de da overhovedet ikke her. Kan du iøvrigt give én eneste grund til at Ullerfnuller skulle give kæresten medejerskab af den lejlighed som han vil købe sin søn? Hvad vil hun bruge det til tror du?

Man skal ikke dele noget med én der ikke giver noget til husholdningen. Kvinderne har forlængst fået frihed, stemmeret og er kommet på arbejdsmarkedet så sig til kæresten at hun skal blive klippet og få sig et arbejde (mere).

Med rettigheder følger også pligter kære Tove og dem løfter kæresten jo overhovedet ikke her. Din henvisning til hvad man sparer på prostituerede er jo decideret åndssvagt. Hvis det er sådan du ser på sex så er det da virkelig sørgeligt.