#180302
Anonym

Hej HalliHallo

Alt er gået helt som planlagt. Vi mangler bare at flytte ind.

Huset var udbudt til kr. 3.600.000, derefter blev det sat ned til kr. 3.400.000. Sælger accepterede vores bud på kr. 3.050.000.

Alt er gået som planlagt med lånene. Vors bank rådede os til at hjemtage lånene med det samme, da der i 2. kvartal 2012 formentligt bliver vedtaget en ny lov omkring afdragsfrihed, nemlig, at man ikke kan opnå afdragsfrihed på hele 80% finansieringen, men kun op til 60%.

Vi har dog i sidste ende besluttet os for at optage et F1-lån med afdrag og et 10-årigt boliglån. Vi har masser af luft i økonomien til at have et flekslån. Så ja, vi har egentligt fået det som vi vil have det.

Vi er klar over, at bankerne har strammet op, og derfor var vi også nervøse for, om banken ville låne os til huset, når man tog alle usikkerhedsfaktorerne i beragtning, tabet på den anden lejlighed og jobs i DK. Men tingene er lige så stille faldet på plads, og banken har været imødekommende over for os. De stillede dog som betingelse, at vi selv lagde udbetalingen, hvilket vi har gjort. I øvrigt fik vi huset kr. 150.000 billigere end vi havde håbet på, så det blev banken jo kun endnu mere positive over for.

Vh Kubus