#180230
Anonym

Ok jeg fortsætter:

Banken vil gerne se, at du har lært at dit “ophold” i RKI. Det ser de ved at kigge på om du i en lang periode ikke har været registreret og heller ikke har optaget dyre lån andetsteds. Desværre har du lige skudt dig selv i foden med lånet hos Leasy. Du siger selv, at der kun er gået 4 måneder – og det er altså for lidt tid til at banken kan se, at din økonomi er stabil igen og tiden med de dyre lån er overstået. Hvis banken finder ud at lånet hos Leasy ja så vil de blot være endnu mere tilbageholdende i fremtiden.

Du kommer ned i din bank og siger: Se, 4 måneder ude af RKI og jeg har ikke optaget nye lån i den periode, men først nu efter så laaaang tid. Hele 4 måneder har jeg kunne vente.
Det opbeviser ikke banken…

De havde nok mere forventet noget i stil med: Da jeg for mange år siden endte i RKI sørgede jeg for at skære ned på min forbrug, afdrage mere og så slippe af med gælden hurtigst muligt. Det er nu 3 år siden jeg ikke længere var registreret der og i den periode har jeg altid været i plus på min konto og har tilmed sparet de penge op som før gik til afdrag. Nu er der sket en udforudset ting som gør at jeg har brug for lidt flere penge. Jeg har allerede halvdelen sparet op og jeg håber, at du I kan låne mig den sidste halvdel som jeg selvfølgelig vil afdrage på så meget jeg kan.

Held og lykke.