#179722
HJL

Hvis i sidder i drømmehuset så er f5 om 1 år, helt fint, husk at køb blomster til konen i ny og næ.

Ja børn er dyre så rigtig god ide at få fjernet det dyre boliglån, men husk også at spar op. Har din bank ikke mulighed for at give dig samme rente på indlån som på boliglånet for så slipper du jo for at binde pengene i huset lige med det samme. Det kan man få i danske bank hvis lånet lever op til alle forhold der kræves.

Jeg tror på at når renten begynder at stige så kan det gå stærkt 1% på et par måneder er nok ikke helt urealistisk men nej det bliver ikke i år tidligst i 2013 det er også det man høre fra ECB.

Lige en fodnote, prøv at se om du ikke kan komme til at tale med en anden rådgiver fra banken det kunne være lidt sjovt, jeg tror nemlig at der kunne komme et andet svar end den første du talte med. Det her er ikke en let sag og der er ingen af dem/os der spår som vil give dig en garanti så i sidste ende er det et spørgsmål om hvordan i sover om natten. Det at i har råd til stigende renter vil i min verden blot gøre valget endnu lettere. Nej tak til 70.000 ja tak til mere uro i eu om 1 års tid når i skal tilpasse lånet.

Ps. God fornøjelse med børnene, husk de er sjovest at lave og skrup så i seng og få det ordnet ;0)