#179282
Anonym

Helt enig,

Hvis de 8000 kr er med bil udgifter på ca. 2000 – 2500 kr per måned inkluderet ser det fornuftigt ud, hvis du altså kan lægge ca. 20% selv til udbetaling. Er de 8000 kr før bil udgifter så er rådighedsbeløbet ikke højt nok og så er der ikke andet at gøre end at spare op til hele bilen selv og betale kontant.

Men hvordan kan det være, at du ikke kan komme til København uden en bil? At du ikke har set dine børn i 3 år fordi du ikke har bil er, undskyld mig, en dårlig undskyldning da der altså ikke findes noget sted i Danmark hvorfra man ikke kan komme til hovedstaden uden bil. Tag bussen til nærmeste tog station og tag så toget til København. Bor du langt fra et busstoppested så tag evt. en taxa til nærmeste holdested hvis du ikke kan cyckle eller få et lift. Hvis du f.ex har 5 kilometer til nærmeste busstoppested, hvad der kan være tilfældet ude på landet så kan det ikke koste særlig meget med taxa.
Hvis du bor i nærheden af en lufthavn kan det i nogle tilfælde endda være billigere at flyve end at tage toget til København, hvis du booker i god tid.