#179262
Anonym

Ja, så er det vist at man siger »var det ikke det jeg og andre har forsøgt at beskrive ville ske«. Der var bare så mange kloge Åge der sagde det var ikke muligt at snyde NemID, det var så smart.
Det vi ser nu, er ganske givet kun toppen af isbjerget, nu hvor proppen er røget af flasken, så kommer tyverirene ganske givet til at eksplodere. Det er lette penge for dem der vil svindle. Det største problem er nok ikke de penge de stjæler, men vist de også stjæler alle personlige oplysninger de får adgang til med dette unde (NemID). NemID åbner også op for alle oplysninger i skat og sygehusvæsnet, lægejournaler, forsikringer, osv. det totale identitetstyveri.

»Hvis du eller din virksomhed er blandt de 3,5 millioner danskere, der bruger NemID, så skal du lige nu være ekstra opmærksom. Der er nemlig risiko for, at pengene ikke længere står på kontoen, oplyser Radio24syv.Forsker i persondataret ved Aalborg Universitet og næstformand i Rådet for større IT-sikkerhed, Charlotte Bagger Tranberg, mener, at NemID’s troværdighed er i bund.- Problemet er, at danskerne har fået ødelagt deres tillid til NemID. Nu skal de tage ekstra forholdsregler for at kunne bruge det, siger hun.«
»Tyveri fra netbank: Antivirus havde ikke hjulpet
Angrebet på Danske Banks netbankkunder var skræddersyet til at omgå NemID, siger sikkerhedsfirma. «

Se mere her: http://politiken.dk/tjek/digitalt/ECE1545289/tyveri-fra-netbank-antivirus-havde-ikke-hjulpet/
Identitetstyveri i 20 år: http://jp.dk/aarhus/krimi/article2403988.ece
NemID åbnede anden persons data: http://epn.dk/teknologi2/article2419360.ece
Kriminelle har fri adgang: http://www.bt.dk/digital/nemid-aabner-din-computer-for-it-kriminelle