#178982
Anonym

Kære Hallihallo

Jeg sidder og smiler, jeg kan ved gud heller ikke idag forstå at jeg skiftede afdeling……. det hænger dog sammen med at vi købte hus i Holbæk og derfor skiftede fra roskilde afd. og til Holbæk afd.
I min naivitet havde jeg en tro på at det ikke betød noget at skifte afdeling inden for samme bank, men det gjorde det altså.
Om vores økonomi er så fantastisk ved jeg ikke, men den er solid og stabil. og vi har værdier som rigeligt modsvarer vores engagement og som banken har fået pant i. det hænger sammen med, at jeg tidligere har haft egen virksomhed, og for at sikre vores ejendom fik banken pant i alt, så ikke andre kunne gøre krav på dette, det er…. var…. nemmere at forhandle med en bank på den lange bane i tilfælde af at der skulle ske noget med virksomheden, end at skulle forhandle med flere forskellige kreditorer. det har nu ikke været nødvendigt at gøre brug af dette.

Jeg kan derfor heller ikke fatte at det ikke kan lade sig gøre at få et bevilliget overtræk / kredit, men som argument bruges at ejendomspriserne er faldet drastisk og især i Holbæk-midtsjælland, vi gav 4 mill. for vores bolig og lagde 800.000 i udbetaling.
vi har to biler, en ny til 375.000 og en gammel tl 75.000, en båd til 100.000 og en ferielejlighed i udlandet til 500.000, alt som vi intet skylder i. Et boliglån på 675.000 som vi afdrager over 5 år.

Vedr. vores nuværende bank, er vi også aktionærer i denne for netop at spare gebyrer m.v. ved. f.eks. valuta bestillinger og. lign.
Så at binde den “smule” kapital i garantpenge er ikke forskellig fra den anden.

Den anden bank er tilfældigvis jyske bank….som jeg iøvrigt har været meget glad for i 21 år.

Jeg prøver sparekassen sjælland, så får vi se om min økonomi er så god som jeg går og bilder mig ind.
Jeg har nu aldrig været god til bankforhandlinger, jeg er altid opdraget til at stå med “hatten i hånden”