#178974
HalliHallo

Jeg kan ved gud ikke forstå at nogen kan finde på at flytte afdeling indenfor samme bank, og da slet ikke hvis man er så tilfreds med sin afdeling, som tilfældet syntes hos disse spørgere.

Det lyder også usandsynligt at I ikke kan trække over/få en kassekredit, når økonomien er så fantatisk som beskrevet, idet det jo er det enhver bank lever af.

Ang Sjællandske Bank: Jeg kender mange der er ovenud tilfreds med denne bank, men jeg dog aldrig selv vælge den, da den umiddelbart virker dyr. Bare for at få almindelig bankydelser, som de fleste andre steder er gratis, skal man betale for medmindre man binder 30.000 kr. som ansvarlig indskudskapital. til en ikke særlig favorabel rente på 2,75%.

Uden VIP-Status koster Netbanken 96 kr. i grundgebyr, 3 kroner for et indbetalingskort, 7 kroner for at hæve i fremmede automater 7 kr. for at hæve i egne automater udenfor åbningstid samt 185 kr. for et VISACard. Alle disse ydelelser burde alle kunne opnå, som man f.eks kan i Jyske Bank og andre gode banker.