#178264
Anonym

Selvfølgelig skal man da betale sin gæld tilbage, men der er jo mange måder man kan havne i gæld på. Da vi i sin tid købte hus lagde vi 600.000 kr i udbetaling.
Da vi havde boet 3 år i huset forlod min kone mig, og vi satte straks huset til salg, men der skulle gå over et år før huset blev solgt til en pris der var langt under hvad vi havde forstillet os. Det endte op med at vi kom ud med et tab på næsten det samme beløb(600.000)som vi lagde i udbetaling 3 år tidligere, og med en rente på 19%
Da vi første gang snakke med banken i 2007 var der ikke grænser for hvor mange penge vi kunne låne, vi satte vores lid til vores bankrådgiver og hun forslog et 5% lån med 1 års afdragsfrihed fordi som hun sagde det stod til næsten kurs 100, hun glemte bare at sige at når man en gang har haft afdragsfrihed kan man ikke få det igen i (Nordeabank) det kunne på sin vis have reddet vores økonomi.
Da vi stod i lort til halsen var der ikke meget hjælp at hente fra vores bank
De 600.000 bliver hurtigt til mange fler med 19% i rente er det så rimeligt at de kan tage en ordentlig mundfuld af gælden elller måske det hele?

NLS