#177538
Anonym

Det er så fuldstændigt off-topic, men.. mener du også, at det er dine penge når du har købt en vare i en forretning? Det tænkte jeg nok. Det er altså ikke dine penge længere, det er statens. Der smuldrede hele ideen om at det er ‘dine penge’ som ‘du tjener’ og ‘bidrager med’. Du kan jo lissom heller ikke gå ned på kommunen og hæve dem, vel? Selvom man jo kan få så mange fradrag efterhånden at man ikke skal betale nogen former for skat. Det er den øvre middelklasse jo go’e til. (500tkr-2mio segmentet). Den kreative klasse får så penge tilbage, selvom de ikke har betalt noget. Det er de ‘nyrige’. Tilsidst har vi sådan nogen som APM osv, der er ‘samfundsnyttige’ fordi de godt ved, at det er navnet man efterlader der betyder noget, og ikke hvad man skaber imens man har det.

Dernæst, hvis du ikke arbejder i et direkte eksport erhverv – så er du bare en byrde for samfundet, udover alt det lort du køber der er importeret og du er en nasserøv på de eksporterende erhverv. Det er så ca 90% af danmarks befolkning der er det. Hvis du arbejder for et eksporterende erhverv, kan jeg så også lige nævne, at der er nogen der tjener fedt på hvadend du laver. Det kaldes ‘profitmargin, og du får ikke en rød øre af hvad der bliver tjent på dit arbejde. Du står til gengæld med al risikoen når fyresedlen kommer, og du må gå fra hus og hjem – imens fallitbo a/s bare sender regningen videre til kreditorne og går grinende hele vejen til pensionsopsparingen med 9 nuller placeret i et skattely.

Nå ja, og man kan skrue op og ned for arbejdsløsheden omtrent ligeså nemt som man kan sætte renten op og ned i nationalbanken. Det er sådan noget man gør for at bevare konkurrenceevnen. Flere arbejdsløse = mindre lønstigninger. Mindre arbejdsløse = større lønstigninger. Man fyrer bare i staten i ‘arbejdsreserven’ eller losser nogle af de arbejdsparate ud fra kontanthjælpen så der er et større udbud end efterspørgsel.